üzgün kuru meyve için ürünler (4)

Kuru erik

Kuru erik

Özbek erikleri, bölgenin elverişli iklimi ve verimli toprağı sayesinde kalitesi ve tadıyla tanınır. Özbek erikleri ayrıca uzun süreli saklama için kurutulur ve atıştırmalık veya çeşitli yemeklere ek olarak kullanılır. Vitaminler, mineraller ve diyet lifleri gibi besin maddeleri açısından zengindir. Erikler genellikle ayrı bir lezzet olarak tüketilir, lapalara, güveçlere, salatalara ve diğer yemeklere eklenir, ayrıca komposto ve reçel yapmak için de kullanılır. Sindirimi destekleme ve bağışıklık sistemini güçlendirme gibi birçok sağlık faydası ile de bilinir.
Kurutulmuş Biber

Kurutulmuş Biber

Ürün Tipi: Tek Baharatlar & Otlar Stil: Kurutulmuş Kuruma Süreci: AD İşleme Türü: Çiğ Şekil: Uzunlamasına Renk: kırmızı Ağırlık (kg): 0.1 Son Kullanma Tarihi: 1 yıl Tür: Biber & Acı Biber
Kırmızı Meyve Infüzyonu

Kırmızı Meyve Infüzyonu

Siyah mürver, hibisküs çiçekleri, elma parçaları, kuş üzümü, bütün böğürtlenler, çilek parçaları, ahududu parçaları ve yabani çilek yapraklarından oluşan lezzetli bir karışım. SU SICAKLIĞI: 100° C DEMLEME SÜRESİ: 5 ila 12 dakika
Siyah kuru üzüm

Siyah kuru üzüm

Özbek kuru üzümleri kalitesi ve tadıyla ünlüdür. Siyah kuru üzümler, koyu rengi ve güçlü tadıyla diğer kuru üzüm türlerinden ayrılan kurutulmuş üzümlerdir. Açık kuru üzüme göre daha zengin bir tat ve aromaya sahiptir ve genellikle tatlı yemekler, hamur işleri ve tatlıların hazırlanmasında kullanılır. Kuru üzümler ayrıca antioksidanlar ve diğer besin maddeleri açısından zengindir, bu da onları sağlıklı bir diyetin popüler bir bileşeni haline getirir.